Stars and Hearts

Pages

Tuesday, 10 March 2015

♥Triple Birthday Celebration For Our Daughter♥

Triple birthday celebration for our beautiful daughter..Qeera (2 Mac 2011), Hana (1 Mac 2014 & Alia (26 Feb 2013)...anak-anak siapa ni? Hee...Qeera of course anak aku...Hana and Alia anak-anak kawan baik aku, Nora & Emi since sekolah menengah dulu..and we still keep in touch..and setahun tu mesti ada jumpa and gathering sama-sama...

Since kami telah melahirkan puteri-puteri kami pada tarikh yang berdekatan tetapi lain tahun, maybe ini boleh dijadikan annual event kami kot..so, senang nak plan, every year bula Mac kita boleh gathering..maklumlah, masing-masing dah bekerjaya dan berkeluarga..so masa tu agak terhadlah..selalu plan, cancel, postpone dan macam-macam lagi..hehehe...
 
 ♥Inilah dia puteri-puteri kami...Qeera (4 years)..Hana (1 year)..Alia (2 years)..comel-comel kan...tengoklah ibunya...haha..perasan kejap..
 
 ♥Plan asalnya nak celebrate di Johnny Rocket, IOI Mall City, Putrajaya..kat situ kan every 30 minutes diorang akan ada dance..lepas tu if celebrate birthday nanti diorang akan nyanyi lagu birthday sambil dance..
 
 ♥With Pinie...friend from 1995..knowing her for more than 20 years..today our color theme is Black & Red..cantik pulak bila tengok all the pics with the color theme..
 
 ♥Sementara tunggu food sampai ni..tengok, botol susu Qeera pun ikut color theme tau..hee..kebetulan je ni..
 
 ♥Antara order kami...nyum nyum..food di Johnny Rocket ni boleh tahan lah sedapnya..portion dia pun banyak..siap lebih tapau bawa balik malam tak yah masak dah..hahaha...
 
 ♥Masing-masing kusyuk makan...
 
 ♥Ni dance dari staff di Johnny Rocket..every 30 minutes dance diorang ni..macam susah jer nak kerja sini sebab kena pandai menari..hahaha..
 
 ♥Okay..dari Johnny Rocket kami beralih ke The Symphony, opposite Johnny Rocket jer...dekat sini adalah kawasan air pancut..start kul 7.30 malam baru start show air pancutnya..siap ada lampu-lampu...kebetulan pulak ada tempat istirehat ni siap dengan rumput karpet tiruan ni, sangat sesuai lah nak potong kek di sini..tapi, sebenarnya kat sini tak boleh makan / tidur dan sebagainya..hee..makan kek tak apa kot..hahaha..tengok Dhani..relax habis..
 
 ♥Buat photo shot kononnya mommy ngan Qeera ni..haha..
 
 ♥Qeera, Alia, Hana...moga mereka akan mewarisi persahabatan kami..
 
 ♥Okay..its party time..semua ahli dah cukup, kek pun dah sampai..
 
 ♥Siap bawa plate lagi...excited 1st time sambut birthday anak-anak sama2..


 ♥Tu dia birthday girls yang malu-malu kucing akhirnya ibu-ibu kena teman jugak..
 
 ♥Nak tiup lilin pun malu-malu jugak..hahaha...maklumlah, jumpa sesekali kan..
 
 ♥Okay..dah habis tiup lilin, kita makan kek yer..nasib pak guard situ sporting wei..masa kitorang nak tiup lilin, dia lalu juga usha2..tapi agaknya tengok kitorang bawa kek jer, dia pejam mata jer kot..bukan makan nasi lemak pun..hahaha..
 
 ♥Dah habis makan, sebelum balik kita bergambar kenangan dulu yer..
 
 ♥Dah selesai majlis, kami pun bersurai..hee..tengok Qeera, serabai betul rambutnya..cuaca agak panas..
 
♥Tq to all aunties bagi kami present ni...love you..

Hopefully our 15 years of friendship will never ends forever..love you all very much..LENA Forever..(LailaEmiNoraAfni)..
 

2 comments:

  1. Assalam laila,
    waaaa
    meriah sambut reramai kan3

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam Sha,
      Tulah..memang best sambut ramai2..bkn selalu dapat jmpe diorang ni..

      Delete