Stars and Hearts

Pages

Thursday, 14 February 2013

♥Reunion Beach Boys at Port Dickson - Day 2♥

Hello...hari ni aku nak sambung entry pasal reunion beach boys ni untuk day 2 pulak...since reunion ni untuk 2 hari 1 malam sahaja, jadi tak banyak sangat activity yang boleh kami buat..tapi, kami cuba untuk memaksimumkan activity kami...yelah, walau pun kebanyakkan duduk area KL jugak, tapi bukan boleh selalu jumpa kan..lagi2 pulak yang jauh macam dari Kelantan dan JB...pun sanggup datang ke PD ni untuk bersama2 kawan2 tercinta...hahaha..

Seawal jam 7 pagi...or..sesudah jer matahari terbit..kami telah berkumpul untuk breakfast sama2...breakfast boleh tahan...sedap...pilihan makanan pun ok..banyak jugak...cumanya aku terlupa pulak nak snap gambar2 makanan dia..huhuhu...

♥Baby Qeera with mommy....seronok breakfast tepi swimming pool...sejuk jer dan nyaman...sambil mendengar deruan ombak..hehehe....

♥Sambil makan..sambil berborak2 merapatkan silatulrahim...gosip2..chit chat...ni pun sebahagian daripada diorang jer yang dapat join ni..yang lain masing2 ada hal yang tak dapat dielakkan...

♥Qeera with papa...time ni Qeera belum pandai jalan lagi...tu yang asyik kena berdukung jer...

♥Oh..anak2 dah boring lah ni sebab ibu dan ayah asyik berborak sakan...diorang pun perut dah kenyang..tengah usha2 swimming pool pulak lah tu..berkira2 biler boleh terjun dalam pool ni...

♥Mommy..please let me go...

♥Cubaan Qeera untuk masuk ke dalam pelampung...lepas breakfast kami naik atas sekejap untuk tukar baju..nak bawa anak2 mandi laut / kolam pulak..

♥Okay...kita mandi laut dulu...main pasir wat sand castle dulu..rehat2 tepi pantai...erm..kata beach boys kan...hehehe...Alhamdulillah..pagi tu cuaca sangat cantik..tapi air laut dia kotorlah and banyak pasir2 hitam..so tidak sesuai untuk mandi manda..and Qeera pun macam takut jer...

♥Since Qeera macam tak suka jer laut dia..aku pun bawa dia naik dan mandi kolam..lagi senang...hahaha...

♥Qeera with mommy jer ni..papa and the gang pergi Mini Theme Park main ATV pulak..yelah,  kan kami dapat free ticket untuk Mini Theme Park tu...

♥Ha..nilah dia ATV kat Mini Theme Park tu...sementara bapak2 dok enjoy kat sini..ibu2 main dengan anak2 kat swimming pool...bagi chance lah kat diorang nak merasa enjoy sesama mereka jer...chance

♥Erm....since aku tak ke sana..aku suruh husband aku jer yang snap gambar2 diorang kat sana...tapi kan..semua gambar cuma diorang dok posing atas ATV ni jer..tak ada pun gambar time diorang main..hehehe...oklah kan...untuk kenangan...

♥Okay...ready for check-out...since GBR ni ada beberapa buah block, dan lift dia attached dengan block sebelah2..jadinya time check-out tu sangatlah susah nak naik lif...kena naik dulu, baru turun...kalau bilik tingkat satu, tak apalah jugak....

♥Lepas check-out, kami lunch dulu dekat restaurant dia...kami dapat dalam 50% discount untuk lunch kat sini..tak silap seorang kena bayar dalam RM9 jer untuk Lunch Buffet ni..berbaloi kan...food dia sedap, and pilihan pun ok2 lah...tak adalah sampai 2 @ 3 jenis lauk jer..hehehe...

♥Dah habis lunch...kita ambil pics dulu...Wifey with the kids...

♥Bergambar di lobi GBR...kenangan kami di GBR..sehingga ketemu lagi...

♥Ni lah pizza free yang GBR bagi..ada dalam package..memandangkan kat sana asyik makan2 jer..so kami request pizza ni nak take away bawa balik KL...


Okay...sekian sahaja cerita aku pasal reunion beach boys 2012...sehingga berjumpa lagi yer kawan2..reunion 2013 dekat mana agak2nya yer..hehehe....

No comments:

Post a Comment