Stars and Hearts

Pages

Friday, 10 June 2011

♥My Profile♥

My first post to this "My Qeera Marissa".....
Actually Qeera Marissa is my lovely baby girl....syaQEERA isMARISSA...of which 'sya" and 'is" berasal dari nama papanya....SYAhrul ISnahar....

♥My Love Qeera.....(mommy love u...muaahhh....)♥

Ok, kembali to my profile....
I was born on 14 July 1983 at Hospital Daerah Kampar, Perak....
Dibesarkan di Lumut, Perak as my father is a navy...Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM)...anak ke-3 dari 7...(2 kakak, 2 adik lelaki and 2 adik perempuan...)
Stay kat Lumut until darjah 3 and we moved to KL masa aku darjah 4...

After SPM, aku sambung blaja di UiTM Segamat, Johor for my Diploma and further Degree di UiTM Jengka, Pahang....Kedua2 tempat byk meninggalkan sweet memory in my life.....

Sgt2 merindui all my frens during my study especially....

Sekolah Menengah Seri Gombak - Emi, Nora n Pinie...
UiTM Segamat - Zana, Pie, Sham, Dila, Irun, Huda, Amiey.....
UiTM Jengka - Niza, Deni, Zura, Ema, Lia....

Lepas grad, terus dpt kje kt Deutsche Bank (Malaysia) Berhad, Jalan Sultan Ismail....tp contract basis so aku pun bertahan selama 4 bulan sbb aku dpt offer dr CIMB Bank untuk permanent job....dan smpai skrglah aku dok kt CIMB ni di mana aku bertemu jodoh juga di CIMB...heheheh...( akan cerita detail in other post...:-))

I was married to Syahrul Isnahar Naam on 5 June 2010...sudah setahun dah...cepat jer masa berlalu....setelah hampir 3 tahun berkenalan, berkawan, bercinta, bertunang....:-)

 On our Wedding Day...♥

Now, Alhamdulillah....on 2 March 2011, 11.52am bertempat di Ampang Puteri Specialist Hospital, kami dikurniakan seorg bayi perempuan yg sgt comel...diberi nama Syaqeera Ismarissa binti Syahrul Isnahar a.k.a Qeera...

 Qeera beberapa minit selepas dilahirkan.....♥

Ok...sekian about my profile.....:-)

2 comments:

  1. Stroller bby tu bli kt ne ek.. Cr xjmpa lg.. Nk yg cam tu..

    ReplyDelete
  2. beli kat jusco AU2 setiawangsa...tak silap byk jugak jusco ada stock tu...tp tu tahun 2011..maybe dh xde stok sy tak pasti...awak boleh tgk kt website sweet cherry..boleh call tanya kat kilang dia ada stock ke x..boleh terus beli dari kilang..kat Seri Kembangan..

    ReplyDelete