Stars and Hearts

Pages

Thursday, 25 September 2014

♥Annyeonghaseyo Korea...Part 16 - Day 6 - Seoul World Cup Stadium♥


Bersambung lagi untuk hari ke-6 ni..dari Hello Kitty Café, kami ke Seoul World Cup Stadium...Tahun 2002 FIFA kan berlangsung di Korea and Jepun...since my husband minat sangat2 dengan bola sepak ni, aku pun bawalah dia pi stadium ni...ikutkan aku, memang tak minatlah...tak pernah seumur hidup aku pegi stadium bola wei...

♥Hongik University  Station (LINE 2 - Arah Seongsu) --> Stop dekat Hapjeong Station--> Transit ke World Cup Stadium Station (LINE 6 - Arah Eungam) --> Exit 2♥
♥Dah keluar tu amik Exit 2 tau...♥

♥Pastu akan Nampak tangga ni..kena naik tangga...jangan risau, escalator pun ada..kalau tak, pengsan rasanya aku kena panjat tangga ni..hahaha...♥
 
♥Selain escalator, pun ada lif jugak...hee...♥
 
 
♥Naik2 je atas tu..terus Nampak ni...♥
 
 
♥Ni kira main entrance dia kot...♥
♥Before kami ke stadium tu...lepak2 dulu kat taman tu...memang ramai yang melepak kat situ..bawa anak2..ada main bola, ada main basikal...kami just lepak2 sambil makan2..♥
 
 
 
♥Ok, nak ke museum tu..korang follow jer direction dia...sebab, museum ni terletak kat belakang stadium ni..dari tangga tinggi tadi, korang kena jalan memusing satu stadium ni..ikut jalan luar stadium...♥

♥Otw nak ke stadium...♥
 
♥Siap ada wedding hall...♥
 
♥Sampai dah...♥
 
♥Entrance fee KRW1,000...♥
 
 
♥Jom kita melawat dulu...♥
 
♥Kasut siapa lah ni...♥
 
♥Besarnya bola...♥
♥Piala emas..♥
♥Model Stadium..♥
♥Map Stadium..♥
 
♥FIFA 1986 - Mexico♥
♥FIFA 1990 - Italy♥
♥FIFA 1994 - USA♥
♥FIFA 1994 - France♥
 
♥FIFA 1954 - Switzerland♥
 
♥Sejarah Bola Sepak Korea♥
 
♥Erm...Johorian betul...♥
 
♥Korean footballer...♥
 
♥Ahli baru..hahaha...♥
 
♥Kawasan padang...♥
 
♥Qeera macam excited jer...♥
 
♥Tak habis lagi johornya...♥
 
♥Penonton setia..♥
 
♥Suasana dalam stadium...♥
♥Tak pernah2 aku gi padang bola..hahaha...♥
 

♥Terharu kejap dapat masuk tempat player..hahaha...♥
 
♥Posing masing2..♥
 

♥Bilik rawatan..♥
 
♥Toilet...♥
♥Bilik persalinan...budget player lah tu..hahaha...♥
♥Tempat latihan simulation..♥
 
♥Coach..♥
♥Coach tengah atur strategi...♥

♥Suasana masa musim Bunga..♥
♥Suasana masa musim Panas..♥
♥Suasana masa musim Luruh..♥
♥Suasana masa musim Salji..♥
♥Bersama Mascot FIFA 2002..♥
 
 
♥Habis dah lawatan kita yer....♥
 


No comments:

Post a Comment