Stars and Hearts

Pages

Friday, 5 August 2011

♥Majlis Aqiqah & Cukur Jambul Qeera (1 May 2011)♥

Setelah selamat menempuh 44 hari waktu berpantang...kini masanyer untuk memperkenalkan Baby Qeera pada yang belum sempat melawat Qeera....

Pada 1 May 2011, kami telah mengadakan Majlis Aqiqah & Cukur Jambul untuk Qeera di rumah mertuaku di Bandar Tasek Kesuma, Semenyih...

Thanx to all especially my family yang banyak menolong aku dan suami bagi menjayakan Majlis ini...Dari menyiapkan doorgift, mencari caterer, canopy, kambing, kemas umah dan sebagainyer...

Here some of the pics during the event.....


 ♥Ni Doorgift bagi kat guest...ada telur, cup cakes and chocolate..♥ 
♥Thanx to mak andak, yang sama2 membungkus doorgift chocolate♥
♥Thanx to Mak Cik Datul, Mak Usu and Granny Yaya yang sama2 tolong bungkus bunga telur♥

 ♥Cupcakes sponsor by Mak Tok Qeera♥

♥Bunting ni sponsor by pakcik Darul...sesaper yang nak tempah, boleh layari blog dia : http://daruldesigner.blogspot.com


♥Thanx to Niny for the lovely cradle..tempah from Buaian Berendoi Cukur Jambul..

 ♥Kumpulan Marhaban dari Keramat AU1♥

♥Selawat♥

♥Mak Tok orang pertama gunting rambut Qeera♥

♥Pastu Atok Keramat♥


♥Pastu Atok Gombak♥

♥Selesai sudah...masa untuk makan♥

♥Kambing golek...Kambing Aqiqah Qeera♥
♥Thanx to Uncle Shahir yang bersusah payah mencari caterer and kambing and tolong deal untuk dapat harga murah...♥


 ♥Antara Kawan2 yang hadir..♥

♥Family talk♥

♥Our 1st family photo♥

♥Mommy with Qeera...sian Qeera penat sgt smpai tertido..♥

♥Babies meeting...Qaiyisah, Adam & Qeera♥


♥Adam n Qaiyisah pun nak masuk cradle yg cntik jugak....♥

Again, thanx to all yang hadir bagi memeriahkan majlis ini...dari pagi sampai ke petang tak berhenti tetamu datang...many thanx to family yg datang jauh dari Muar, Johor juga....




No comments:

Post a Comment