Stars and Hearts

Pages

Tuesday, 7 July 2015

♥Bersahur dengan sausage roll♥

Hai you all..ini percubaan pertama update this blog guna my handphone..hee..tu yang saja upload citer2 simple..hee...

Since sekarang ni bulan puasa, memang selalu jer kita story or update citer pasal menu berbuka kan..jarang2 nak story menu sahur..haha...

Ok, kali ni aku nak share menu sahur aku yang paling simple..bangun kul 5 pagi pun sempat wei..sangat senang untuk disediakan..

1) Sapu butter pada roti dan masak atas kuali leper..
2) Lepas tu letak sikit butter dalam kuali..just golek2 kan sausage sampai masak..
3) Letaklah sos and mayonaise kat roti..pastu letak sausage..dan gulungkan roti..kalau suka sayur leh letak salad ker..
4) Potong dua roti yang digulung tu..siap..hee..abis licin lah and kenyang sampai berbuka..
Selamat mencuba you all..bye..

No comments:

Post a Comment