Stars and Hearts

Pages

Friday, 23 September 2011

♥Iftar at Puzzle Cafe, Pullman Hotel (15 August 2011)♥

Erm..dah nak habis raya baru aku sempat nak story...hehehe...tapi tak apalah, untuk refrence for puasa next year...♥♥♥

Sempena bulan puasa, dan juga farewell untuk bos aku, Annie, office aku telah mengadakan dinner cum iftar di Puzzle Cafe (PC), Pullman Hotel. Bagi meraikan farewell Annie jugak, big boss kami dari KL and KK pun turun padang jugak....

Acara bermula pada jam 7 pm memandangkan waktu berbuka pada jam 6.52 pm...so kami yang berpuasa ni makan yang ringan2 dulu barulah join yang lain makan....
Dinner kami secara buffet sempena Buffet ramadhan ni...Buffet price kat PC ni RM89++...so total including tax RM103.24...erm, nasiblah bank yang bayar...kalau tak, cam tak berbaloi pulak sebab aku ni bukannyer makan banyak sangat...kalau gi buffet tu, separuh dari makanan yang ada pun tak sampai rasanya....

 ♥Ni main entrance Puzzle Cafe..♥ 


 ♥Dessert Section..♥

♥Cheese Cake..♥

♥Tiramisu..♥

♥Desert lagi...♥


♥Ulam ulaman...♥


♥Lauk pauk..♥


 ♥Decoration...♥

♥Seafood...♥

♥Nachos...♥

♥Sate..♥

♥Roti Canai & Murtabak..♥


♥Dekat luar pun masih ada makanan...♥


♥Ikan Goreng...♥


♥Kari Daging...♥


♥Ayam masak merah...♥


♥Kari Daging♥



 ♥Chef tengah potong kambing...♥

♥With my officemate...♥


♥With the boss..♥


♥Tekun practice jadi ice cream seller..hehehe...♥


♥With friends...♥

 ♥Gift from our Branch...♥






































































♥Group photo...♥

 Kali ni tak banyak sangat ambil gambar...masing2 kelaparan agaknyer dan asyik menikmati hidangan yang enak2 tu...

No comments:

Post a Comment